Blog
Pekerjaan
Maklum balas
Rujuk kepada kawan

Bahagian dan Maklumat Detroit 8V92

Cari Bahagian Mengikut Model Enjin
Tutup
Detroit Diesel 8V92Detroit Diesel 8V92Detroit Diesel 8V92

Bahagian untuk Detroit Diesel 8V92

-
Pilih Jenis +

Sekiranya anda mencari alat ganti untuk Detroit 8V92 , anda telah sampai ke tempat yang tepat. Kami menawarkan bahagian-bahagian 8V92 Detroit Diesel berkualiti tinggi dan boleh dipercayai untuk dijual dengan proses pembelian yang memerlukan terus ke pengilang atau kenalan khas. Klik + untuk maklumat lebih lanjut, termasuk spesifikasi Detroit Diesel 8V92 yang dapat membimbing anda dalam memilih bahagian yang betul untuk enjin anda.

Kami percaya bahawa membeli bahagian Detroit 8V92 harus cepat dan mudah. Itulah sebabnya kami telah merancang laman web yang mudah digunakan, dengan keterangan produk yang jelas, dan pelbagai gambar barang dagangan sebenar. Ini bermaksud bahawa anda tidak perlu membuang masa untuk mencari nombor bahagian, atau meluangkan masa untuk melihat senarai produk dengan keterangan yang tidak jelas. Cukup jelas, penerangan yang mudah difahami yang sebenarnya boleh anda gunakan untuk membeli alat ganti untuk enjin turbo 8V92 dan mesin bukan turbo 8V92 .

Jaminan Satu Tahun & Penghantaran Pantas pada Bahagian Detroit 8V92

Kami tahu bahawa alat ganti kami boleh dipercayai, sebab itulah kami menawarkan jaminan satu tahun pada bahagian untuk Detroit 8V92 untuk dijual , dan menjamin kepuasan anda dengan jaminan pulangan wang 30 hari dan pengembalian barang yang tidak digunakan. Kami juga mengintegrasikan sepenuhnya pilihan penghantaran ke laman web kami supaya penghantaran juga mudah. Apabila anda membuat pembayaran dengan bahagian Detroit Diesel 8V92 , anda akan melihat banyak pilihan, yang membolehkan anda memilih pilihan terbaik; penghantaran darat jika anda cuba menjimatkan wang, atau penghantaran semalam jika anda memerlukannya dengan segera.

Ringkasnya, Diesel Pro adalah pilihan terbaik untuk membeli alat ganti dalam talian. Klik di atas untuk melihat bahagian atau tatal ke bawah untuk maklumat lebih lanjut.

Spesifikasi dan Maklumat Umum Detroit Diesel 8V92

Semua enjin 8V92 akan mempunyai nombor model yang akan bermula dengan 808, seperti 8081-234. Nombor siri akan bermula dengan 8VF, seperti 8VF1234.

Enjin 8 silinder. Keseluruhan anjakan 12.07 liter atau kubus 736 inci. 5 galas utama.

Berukuran 4,84 inci atau 123 mm, Strok 5 inci atau 127 mm.

Nisbah Kompresi adalah 17 hingga 1 untuk enjin turbo, dan 19 hingga 1 untuk enjin semula jadi.

Kapasiti minyak antara 17 hingga 23 liter, dengan jumlah kapasiti 25 liter. Tekanan minyak antara 32-47 PSI pada 1200 RPM, 50-70 PSI pada 1800-2100 RPM.

Suhu minyak antara 200-235 darjah F.

Tekanan bahan api biasa adalah antara 45-70 PSI.

Suhu normal sistem penyejukan adalah antara 170 hingga 195 darjah F. Untuk enjin yang dibina sebelum tahun 1976, suhu penyejuk biasa akan menjadi sepuluh darjah lebih rendah.


Nama Alternatif untuk 8V92 Detroit Diesel

Enjin ini, seperti banyak mesin Detroit Diesel , digunakan dalam banyak aplikasi, termasuk bas MCI, kapal Viking, Freightliner Truck, generator, traktor, dan banyak lagi. Oleh kerana penggunaannya berbeza-beza, dan kerana enjin ini sudah lama bertahun-tahun, mesin ini mempunyai banyak nama lain. Untuk menjelaskan, jika anda mencari alat ganti untuk Detroit Diesel 8V92TA (turbo aftercooled, terdapat di bawah bahagian enjin turbo kami) V8-92 atau yang serupa, kami membawanya.


Bahagian Laut Detroit Diesel 8V92

Kami telah menghabiskan dua puluh tahun terakhir untuk melayani banyak pelanggan yang berpuas hati, dan kami dengan bangga melayani mereka yang pernah bekerja di atau di sekitar kapal berkuasa Detroit Diesel. Kami menawarkan beberapa produk pelengkap yang dibuat untuk aplikasi laut sahaja. Pastikan juga melihat bahagian kami untuk produk berikut:

Kami mempunyai keseluruhan enjin turbo dan semula jadi untuk dijual. Enjin ini dibersihkan dengan teliti dan diperiksa kepingan semula. Pilih mesin di bawah untuk melihat lebih banyak:
Enjin Turbo Mesin Asli

Pastikan juga melihat halaman pam air laut kami. Halaman ini mempunyai semua yang anda perlukan untuk bahagian yang sangat berharga ini. Pastikan selalu periksa saringan air, kerana bahagian ini sering tersumbat dengan serpihan dari air, yang boleh menyebabkan masalah yang lebih serius dengan mesin yang lain. Untuk melihat lebih banyak, sila pilih mesin anda:
Enjin Turbo Mesin Asli

Kami juga menawarkan produk yang juga sering dibeli oleh mereka yang bekerja di sekitar kapal. Ini termasuk jaket keselamatan, siren, tandas dan banyak lagi. Untuk melihat kawasan ini, sila klik di sini:
Lihat Halaman Aksesori Laut

+
URL Copied Send Quote