Blog
Pekerjaan
Maklum balas
Rujuk kepada kawan
Rebuild kit - Detroit Diesel 6V71 turbo intercooled engine

More Views

  • Detroit Diesel,Inframe Kits,Rebuilding kit 6V71 turbo intercooled,IFK6V71CHT,kit de reparacion 6V71 turbo intercooled

Kit Pembaikan Overhaul Engine Detroit Diesel untuk 6V71 CHT

Harga: $1,656.22

In stock

Untuk enjin intercool turbo

Perincian

Kit Pembaikan Overhaul Enjin Detroit Diesel 6V71 - turbo intercool

Termasuk:

- Kit Silinder
- Galas Crankshaft
- Menghubungkan Galas Batang
- Mesin Cuci Teras (4)
- Gasket Kepala
- Oilket Gasket
- Gasket Penutup Rocker

Setelah membuat pesanan anda secara dalam talian untuk item ini, kami akan menghubungi anda untuk meminta maklumat ukuran spesifik pelapik anda, galas poros engkol, galas batang penghubung, dan jenis penutup rocker yang dimiliki oleh mesin anda. Sila berunding dengan mekanik anda agar maklumat ini tersedia untuk kami kumpulkan. Apa yang akan kami tanyakan secara khusus kepada anda bahawa mekanik anda dapat memberikan anda jawapan kepada 4 soalan berikut. Siapkan jawapan semasa kami menghubungi anda. Kami akan menghubungi anda pada hari yang sama supaya kami dapat menghantar bahagian tersebut kepada anda dalam masa 24 jam.

Soalan-soalan yang akan kami tanyakan kepada anda adalah seperti berikut. Harap maklum bahawa kami akan membantu anda dalam setiap langkah untuk memastikan semuanya betul untuk baik pulih mesin anda.


1.- Berapakah ukuran pelapik untuk enjin anda? Mereka hadir dalam standard (# 1, # 2 atau # 3), atau lebih besar 0.10, 020 atau 0.30
2.- Berapakah ukuran galas poros engkol untuk enjin anda? Mereka hadir dalam standard, 0.10, 0.20, 0.30
3.- Berapakah ukuran galas rod penyambung untuk enjin anda? Mereka datang dalam standard, 0,10, 0,20, atau 0,30
4.- Jenis gasket penutup rocker yang dimiliki oleh enjin anda. Hanya ada 2 pilihan jenis satu iaitu hitam (gaya lama untuk penutup rocker timah) atau kelabu (gaya baru untuk penutup rocker aluminium)


Harap maklum: foto hanya untuk rujukan dan bahagian yang termasuk dalam kit mungkin berbeza dengan yang terdapat dalam foto.berat badan: 152.00 Lbs.

IFK6V71CHT
+
URL Copied Send Quote