Blog
Pekerjaan
Maklum balas
Rujuk kepada kawan

Pam Air Detroit Diesel | Air Segar

Di Diesel Pro, kami berusaha untuk membuat pembelian alat ganti semudah mungkin. Itulah sebabnya kami menggabungkan laman web yang mudah digunakan yang menyusun bahagian mengikut siri dan jenis enjin. Ini bermakna anda tidak perlu melihat senarai nombor produk yang menjengkelkan untuk mencari bahagian yang tepat, hanya cara mudah dan lurus ke arah membeli-belah. Selain itu, kami menawarkan beberapa pilihan penghantaran, yang dijelaskan dengan jelas mengikut jangka masa dan harga, sehingga anda dapat memperoleh bahagian yang anda inginkan, dengan harga yang sesuai dengan anggaran anda.

Bahagian kami juga mempunyai jaminan, jadi anda boleh yakin bahawa mana-mana bahagian yang anda dapat dari Diesel Pro akan memenuhi standard kualiti tinggi yang anda tuntut. Sekiranya anda memerlukan apa-apa, kakitangan kami yang ramah dan berpengetahuan akan membantu membimbing anda ke arah yang betul atau membantu anda mencari bahagian yang sukar dicari.

Soalan Yang Dulu Tanyakan

Apa yang boleh menyebabkan mesin saya berfungsi di bawah suhu normal?

Ini mungkin disebabkan oleh meterai termostat yang rosak. Sekiranya enjin anda beroperasi dalam keadaan sejuk maka penutup enjin harus digunakan, bersama dengan penutup radiator. Ini akan membantu enjin beroperasi seperti biasa, terutamanya jika anda membiarkan enjin dalam keadaan lama dalam keadaan lama.

Suhu mesin tinggi, walaupun air beredar dengan betul. Apa masalahnya?

Periksa pam air tawar untuk timbangan atau deposit. Ini dapat bertambah dari masa ke masa dan mengurangkan seberapa baik fungsi pam. Tali pinggang kipas dan bukaan untuk radiator juga harus diperiksa jika pam air tawar dan air mentah nampaknya berfungsi dengan baik.

Air nampaknya tidak beredar. Apa lagi yang harus diperiksa, selain pam air?

Periksa selang dan termostat juga, kerana ini boleh berfungsi dari masa ke masa. Pastikan pendesak pam air tidak longgar pada poros. Juga, pastikan untuk memeriksa bahagian penghisap pam, untuk memastikan bahawa bekalan air mencukupi. Radiator yang tersumbat, penyejuk keel yang buruk, meterai kepala silinder yang buruk atau injap ventilasi perumahan termostat yang tidak terbuka semuanya boleh menyebabkan kekurangan air memasuki pam.

Banyak Pilihan Pam Air Detroit Diesel untuk Dijual

Diesel Pro Power dengan bangganya menjadi peniaga sah untuk Detroit Diesel, salah satu pengeluar enjin perindustrian dan marin global yang paling dihormati. Detroit Diesel telah menyediakan penyelesaian enjin yang boleh dipercayai selama lebih dari 80 tahun - banyak model lama masih beroperasi. Dengan warisan keunggulan 90+ tahun, anda pasti mesin anda akan terus memenuhi keperluan anda, selagi anda menggunakan alat ganti berkualiti tinggi untuk terus berjalan.

Kami membawa banyak pilihan pam air diesel untuk banyak siri enjin Detroit Diesel lama seperti 53, 71 dan 92, serta Seri 60 yang inovatif.

  • Siri 53: Enjin diesel yang boleh dipercayai ini telah melayani aplikasi laut dan keperluan tenaga industri yang lain selama lebih dari 60 tahun. Pilihan termasuk konfigurasi dua, tiga dan empat silinder, serta beberapa versi blok-V. Kami membawa pam air untuk model 353, 453, 6V53 dan 8V53.
  • Siri 71: Siri enjin yang terhormat ini mewakili anggota asal barisan produk Detroit Diesel. Walaupun syarikat itu berhenti menghasilkan siri ini pada tahun 1995, banyak yang masih dalam perkhidmatan. Diesel Pro Power membawa pam air dan bahagian serta komponen yang berkaitan untuk 271, 371, 471, 671, 6V71, 8V71, 12V71 dan 16V71.
  • Siri 92: Siri ini pertama kali muncul pada tahun 1973 sebagai versi bosan model Siri 71. Ia tersedia dalam konfigurasi antara enam hingga 16 silinder, dengan pilihan V6 dan V8 menjadi yang paling popular. Detroit Diesel masih menghasilkan 8V92 untuk aplikasi tertentu. Diesel Pro Power adalah ibu pejabat anda untuk pam air untuk 8V92, serta 6V92, 12V92 dan 16V92.
  • Siri 60: Seri 60 adalah mesin Detroit Diesel paling berjaya yang pernah dihasilkan. Ia juga enjin diesel pertama di kelasnya yang mempunyai kawalan enjin elektronik sepenuhnya. Kami membawa pam air Detroit Diesel untuk model 11.1L, 12.7L dan 14L.

Mengapa Membeli Pam Air Diesel Dari Diesel Pro Power?

Kami telah menyediakan bahagian dan komponen enjin industri berkualiti tinggi selama lebih dari 25 tahun. Komitmen kami terhadap perkhidmatan pelanggan membezakan kami daripada yang lain. Kami boleh menghantar pesanan ke mana sahaja di dunia dalam masa 24 jam, dan laman web kami yang mudah dilayari menjimatkan masa dan menghilangkan kerumitan semasa membuat pesanan.

Kami berbangga mempunyai lebih daripada 15,000 pelanggan di seluruh dunia, yang kebanyakannya telah menulis ulasan yang baik mengenai syarikat kami.

Buat Pesanan Anda Hari Ini

Lihat pilihan pam air kami dan buat pesanan hari ini. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan, sila hubungi kami di 1-888-433-4735 (AS) atau 305-545-5588 (antarabangsa) antara 8 malam dan 5 petang EST Isnin hingga Jumaat. Anda juga boleh menghantar e-mel kepada kami , dan kami akan memberikan tindak balas yang cepat untuk pertanyaan anda.+
URL Copied Send Quote