Blog
Maklum balas
Rujuk kepada kawan

Kit Pembaikan Pam Air Tawar Detroit Diesel untuk Seri 53, 71, 92 149 & 60

Kali berikutnya anda pergi untuk bersenang-senang di tasik, anda mungkin ingin meluangkan masa untuk mendengarkan cara bunyi kapal anda. Sebarang bunyi tidak normal yang keluar dari mesin dapat menunjukkan masalah serius yang akan meninggalkan enjin anda di bengkel selama beberapa hari atau bahkan berminggu-minggu. Sekiranya anda melihat air masuk ke dalam mesin, berhenti dan berfikir sebelum anda melabur di pam baru. Kit pembaikan pam air tawar dapat menyelesaikan masalah yang anda hadapi dengan cepat.

Kit pembaikan pam dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk membaiki pam dan berfungsi semula. Daripada menghabiskan berjam-jam menggaru kepala anda ketika melihat bahagian-bahagian tersebut, anda akan mendapat satu kit yang merangkumi beberapa komponen yang berbeza. Kit pembaikan pam air tawar Detroit Diesel terdapat dalam pelbagai jenis yang sesuai untuknya   8.2 liter , 6V71 , 6-71 Turbo , 12V92 dan puluhan jenis enjin lain. Selagi anda mengetahui saiz enjin anda, anda akan mengetahui dengan tepat saiz mana yang hendak dibeli.

Diesel Pro Powe r memudahkan anda mendapatkan bahagian yang betul. Satu perkara yang mungkin membuat anda putus asa adalah perbezaan antara pam air masin dan air tawar. Pam air masin selalunya lebih besar dan lebih kompleks dan mempunyai lapisan khas yang menjadikan garam tidak menyebabkan karat atau kakisan pada komponen logam. Apabila anda membeli dari Diesel Pro Power, anda dapat dengan mudah mencari pam air tawar yang akan membawa anda kembali ke air dengan cepat.

Salah satu sebab mengapa banyak pembeli beralih ke Diesel Pro Power untuk keperluan mesin Diesel mereka adalah dasar penghantaran pantas. Pesanan anda akan dihantar dari kemudahannya dalam masa 24 jam selepas meletakkannya. Anda juga akan mendapat jaminan 100% pada mana-mana bahagian yang anda beli. Belanja hari ini untuk alat pembaikan pam air tawar dan banyak lagi.

Inventori Kit Pembaikan Pam Air Segar Laut kami

Detroit Diesel mempunyai warisan menghasilkan produk enjin industri berkualiti tinggi selama lebih dari 80 tahun. Detroit Diesel merancang dan membina enjinnya sehingga tahan lama, itulah sebabnya begitu banyak model lama masih dalam perkhidmatan. Ekonomi bahan bakar yang sangat baik dan keperluan penyelenggaraan yang rendah juga memastikan kos operasi yang rendah. Anda akan mendapat enjin yang boleh dipercayai dan bekerja keras yang boleh anda percayai bahkan untuk aplikasi yang paling memerlukan anda.

Diesel Pro Power menyediakan kit pembaikan pam air tawar laut untuk mesin Detroit Diesel yang lebih tua, serta beberapa produk yang paling maju dari segi teknologi di pasaran. Pilih kit pam air untuk perkara berikut:

  • Siri 53: 53 adalah mesin berkuasa yang memberikan prestasi yang mantap di mana-mana persekitaran laut air tawar. Detroit Diesel menghasilkan produk warisan ini dalam empat konfigurasi sebaris dan tiga blok V. Inventori kami merangkumi kit pam air lengkap, serta bahagian dan komponen individu untuk versi 353, 453, 6V53 dan 8V53.
  • Siri 71:Detroit Diesel mula mengeluarkan 71 enjinnya pada tahun 1938. Model kuat namun cekap ini sangat sesuai untuk pelbagai aplikasi berperahu air tawar. Diesel Pro Power adalah sumber untuk kit pembaikan pam air enjin dan produk berkaitan seperti termostat, penutup radiator dan alat pengukur mekanikal untuk model 371, 471, 471 turbo, 671, 671 turbo, 6V71 dan 8V71.
  • Siri 92: Blok V 92 membawa reka bentuk Seri 71 ke tahap yang lebih tinggi. Satu versi, 6V92, memiliki kekuatan untuk mendorong kapal yang lebih besar seperti kapal layar. Anda boleh menggunakan Diesel Pro Power untuk membawa kit pembaikan pam air yang betul atau bahagian individu untuk enjin 6V92, 8V92, 12V92 atau 16V92 anda.
  • Siri 60 : Dikenali sebagai "inovator elektronik," enjin 60 adalah yang paling berjaya dalam barisan produk Detroit Diesel. Ia dilengkapi kawalan elektronik sepenuhnya yang memberikan kecekapan maksimum. Kami membawa kit pembaikan pam air, selang tiang pintas air, meterai termostat dan banyak lagi.

Mengapa Memilih Diesel Pro Power?

Kami membuat pesanan bahagian mesin industri sebagai proses yang cepat dan mudah. Laman web kami yang mudah dilayari membolehkan anda mencari apa yang anda cari dengan cepat dan membuat pesanan anda dengan selamat. Kami mempunyai semua bahagian yang anda lihat dalam stok, yang bermaksud anda tidak perlu menunggu kami memesannya. Kami menawarkan penghantaran 24 jam di seluruh dunia, bersama dengan pelbagai pilihan penghantaran yang fleksibel.

Dengan lebih daripada 15,000 pelanggan, kami mempunyai rekod prestasi terbukti memenuhi keperluan pembeli kami. Lihat ulasan kami untuk melihat mengapa begitu banyak memilih kami daripada pesaing kami.

Pesan Kit Pembaikan Pam Air Anda Hari Ini

Semak imbas inventori kami dan buat pesanan anda dalam talian hari ini. Sekiranya anda memerlukan bantuan, sila hubungi kami di 1-888-433-4735 (AS) atau 305-545-5588 (antarabangsa) dari 8 pagi hingga 5 petang EST Isnin hingga Jumaat. Anda juga boleh menghubungi kami melalui e-mel .+
URL Copied Send Quote