Blog
Pekerjaan
Maklum balas
Rujuk kepada kawan
Hydraulic pump adaptor for Allison marine gear M and MH

More Views

  • Allison marine gear M and MH,Adaptor hydraulic pump,5140397,Adaptador bomba hidraulica

Penyesuai Pam Hidraulik Allison untuk M dan MH dan Diesel Detroit 3-71, 4-71,6-71

Harga: $300.00

Kehabisan stok

.

Perincian

Mencari pam? Klik di Sini untuk Melihat Pam Hidraulik Allison kami untuk Mesin Diesel Detroit

Penyesuai Pam Hidraulik Detroit Diesel, Untuk transmisi Allison M dan MH. Bahagian ini digunakan dengan enjin Detroit Diesel 371, 471 dan 671. Penyesuai ini memegang pam ke mesin. Item baru, beratnya 5.9 paun, dan dilindungi oleh jaminan satu tahun utama kami.

Untuk Allison Marine Gears berikut:
• M15 M15L M15R M20 M20L M20R
• MH15 MH15L MH15R MH20 MH20L MH20R
• MH30 MH30L MH30R MH45 MH45L MH45R MH50

Bahagian yang Disyorkan dan Berkaitan

Kami juga menawarkan kit baik pulih untuk pam Allison aluminium yang lebih baru. Kit berguna ini dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk baik pulih, termasuk meterai dan gasket. Bila-bila masa anda mengeluarkan unit, sangat digalakkan agar gasket diganti.

Lihat Overhaul Kit

Sekiranya anda melihat ada minyak di sekitar pam hidraulik Detroit Diesel anda, ia mungkin disebabkan oleh penutupnya. Pelekat ini boleh kering dan retak dari masa ke masa, jadi jika anda mengesyaki bahawa ia sudah tua, ia juga harus diganti.

Lihat Meterai untuk Penghantaran Allison M
Lihat Meterai untuk Penghantaran Allison MH

Kami juga menawarkan beberapa pilihan sekiranya anda ingin melakukan pembaikan yang lebih luas, termasuk kit baik pulih popular kami. Kami juga menawarkan set bantalan, agar semua bahagian bergerak lancar seperti pam baru, serta cincin dan banyak lagi.

Lihat Kit Pembaikan Transmisi Allison M
Lihat Kit Pembaikan Transmisi Allison MH

Di Diesel Pro, kami telah dengan senang hati melayani banyak pelanggan yang berpuas hati selama bertahun-tahun. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai pam hidraulik Detroit Diesel anda, hubungi kami dan kami dengan senang hati akan membantu anda mencari bahagian, membuat pesanan, atau apa sahaja yang anda perlukan. Cukup hubungi 888-433-4735 dan kami boleh memulakannya dengan segera.

berat badan: 5.97 Lbs.

5140397
+
URL Copied Send Quote